Україна і світ

Злата Огнєвіч вперше вистрелила з РПГ

Співачка Злата Огнєвіч виступила для військових з 30 ОМБр Холодний Яр та вперше спробувала стрельнути з РПГ та міномета. Також артистка показала, в яких умовах живе під час таких поїздок.

Злата Огнєвіч стрельнула з РПГ

Співачка опублікувала в Instagram памʼятні для себе моменти та поділилася відчуттями від стрільби з РПГ.

– Таке враження, ніби запускаєш з плеча ракету! Бронік потім зняла, бо важко і спека. А військові тягають всю снарягу, зброю, і не одну годину. Ну, і як вони все це вивозять? Повага і захоплення! – зазначила Злата.

Фото: Злата Огнєвіч/Instagram

Також Огнєвіч випробувала, як працює міномет. Для цього вдягнула навушники, а поруч з нею були досвідчені військові, щоби все пройшло, як треба.

Зараз дивляться

– Небесна кара, – лаконічно підписала відео співачка, зробивши відсилання до свого хіта про дрони СБУ.

Де живе Злата Огнєвіч під час поїздок до військових

Цього разу артистка показала умови в Краматорську, куди вона приїхала з концертом для захисників України. Вона розповіла, що в місті постійно чути звуки вибухів різної гучности, вулиці заповнені військовими, а зруйновані будинки і сама атмосфера змушують “постійно бути готовим до всього”.

Також Злата Огнєвіч показала, в яких умовах живе під час поїздок до лінії фронту. Артистка акцентувала, що це дуже затишно, порівняно з тим, де доводиться бути воїнам.

– Порівнюючи з нелюдськими умовами на лінії вогню, це дуже гарні умови: наявність будинку, гарячого душу (по годинах), тепло і умовний комфорт, – поділилася Огнєвіч.

Співачка продемонструвала кухню та спальню з плакатом Романа Шухевича на стіні та зауважила, що всі наявні блага цивілізації захисники облаштували власними силами та коштом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-26 13:00:06

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин