Україна і світ

Як приготувати аджику: простий рецепт від Слави Камінської

Як приготувати аджику: простий рецепт від Слави Камінської

Господині часто відкладають створення перших консервацій на потім, адже вважають, що це досить складний процес. У протилежному переконує вокалістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська, яка показала, як приготувати смачну аджику на зиму.

Абхазька гостра ароматна паста завжди смакує до м’ясних страв та гарнірів. Тому українські господині щороку закривають аджику та випробовують нові рецепти. Своїм секретом смачної страви поділилась співачка Слава Камінська. 

Зірка не тільки опублікувала поради, як зробити запашну аджику, але й записала відео, в якому демонструє всі етапи приготування. 

Вирішила порадувати сімейних найсмачнішою у світі аджикою, – написала Слава Камінська.

Співачці допомагав на кухні її син Леонард, який, ймовірно, і на закупівлю продуктів теж вирушав із зірковою мамою. 

https://www.instagram.com/p/BnmFsgZlor1/?utm_source=ig_embed_loading

 

Як приготувати аджику: простий рецепт від Слави Камінської

Інгредієнти:
– помідор – 2,5 кг;
– солодкий червоний перець – 2 шт;
– гіркий червоний перець – 2 шт;
– хрін – 250 г;
– часник – 150 г;
– цукор – 200 г;
– оцет – 200 мл;
– сіль – 100 г.

Спершу співачка все подрібнила за допомогою м’ясорубки. При цьому Слава Камінська порадила хрін спершу порізати на маленькі шматочки, після чого поступово дрібнити в загальну масу.

Всі інгредієнти потрібно добре перемішати та розприділити по чистих простерилізованих банках. Аджику закатати кришкою та зберігати в темному прохолодному місці. 

https://www.instagram.com/p/BnoVcNMlJS8/?utm_source=ig_embed_loading

 

Джерело Телеканал новини «24»
13.09.2018
ПОДІЛИТИСЬ НОВИНОЮ:

Close