Україна і світ

Ворог тричі атакував українські позиції на лівому березі Дніпра

Ілюстративне фото

На тимчасово окупованій Херсонщині ворог здійснив 3 безуспішні штурми в районі населеного пункту Кринки, але зазнав втрат та відійшов на свої вихідні позиції.

Про це повідомили 26 квітня Сили оборони півдня.

За їх даними,  триває щоденна контрбатарейна боротьба та відбиття ворожих штурмів. Ворог не полишає намірів вибити наші підрозділи із зайнятих позицій.

Зокрема, на Оріхівському напрямку окупанти здійснили 2 штурми: в районі Старомайорського та в районі Роботиного. Успіху не мали.

Наші бійці продовжують здійснювати комплексні заходи з утримання та укріплення позицій.

Окупанти тиснуть артилерійськими обстрілами, завдають авіаційні удари, застосовують велику кількість ударних дронів різних типів, не припиняють аеророзвідку. В операційній зоні за минулу добу зафіксовано проліт 139 розвідувальних БПЛА.

Протягом бойової доби окупанти здійснили 4 авіаційні удари застосувавши 2 керовані авіабомби на Оріхівському напрямку, 2 керовані авіабомби та понад  чотирьох десятків некерованих авіаційних ракет на Херсонщині.

Внаслідок ворожого авіаудару керованими бомбами по Качкарівці, що на Херсонщині пошкоджено адміністративну будівлю та приватні житлові будинки. Жертв серед населення немає.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, у ЗСУ розповіли про найгарячіші точки біля Часового Яру.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-04-26 16:44:54

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин