Україна і світ

У Силах оборони Півдня прокоментували перекидання Росією бронетехніки до Криму

Фото: Media Center Ukraine — Odesa

Українські військові не бачать ознак формування наступальних сил ворога або різких змін у стані, положеннях і чи кількості окупантів в Криму.

Про це в ефірі національного телемарафону Єдині новини заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук.

Війська РФ в Криму

Плетенчука запитали, на що вказує перекидання до Криму бронетехніки, включно із танками, протягом кількох останніх тижнів.

Зараз дивляться

– Слід розуміти, що, по-перше, у них (окупантів, – Ред.) можуть відбуватися ротаційні заходи. І кожен підрозділ, відповідно, прибуває і відбуває зі своєю технікою. Наразі ознак формування наступальних угруповань або різких змін у стані, положень і кількості сил нашого ворога не спостерігається. Так, рух є постійно. Але робити висновки щодо того, що вони якось посилюють саме цей напрямок поки що напевно зарано, – відповів він.

За словами речника Сил оборони Півдня, росіяни використовують окуповані території для атак по підконтрольній Києву частині України.

Цьому передувала заява спільноти партизан з АТЕШ, які 29 березня повідомляли про переміщення до Євпаторії танкового батальйону. Тоді в АТЕШ зазначали, що росіяни готуються до оборони Криму.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-01 23:46:58

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин