Львівський портал

У Львівській обласній інфекційній лікарні призначили нового керівника

У середу, 15 травня, відбувся конкурс на заміщення посади директора КНП ЛОР «Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня». За результатами відбору переможцем став Сергій Федоренко. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської обласної ради.

На конкурс подався один кандидат – чинний керівник інфекційної лікарні Сергій Федоренко. Він представив на розгляд конкурсної комісії програму розвитку медичної установи та окреслив основні завдання, які ставить перед собою та колективом лікарні.

Зокрема, Сергій Федоренко закцентував увагу на потребі покращення інфраструктури установи, забезпечення доступності та безпеки персоналу та пацієнтів, розширення пакетів з НСЗУ, співпраця з закордонними партнерами, розвиток медичних послуг, діагностики та профілактики.

За підсумками обговорення та співбесіди конкурсна комісія вирішила рекомендувати призначити директором обласної інфекційної лікарні Сергія Федоренка терміном на п’ять років.

441452286 782645927296065 6464154807019903170 n

Довідка

Сергій Федоренко працював з 2008 року головним лікарем Львівської обласної інфекційної лікарні, впродовж 2010-2012 років обіймав посаду начальника Головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА, з 2012 року по теперішній час – керівник інфекційної лікарні.

Сергій Федоренко – висококваліфікований фахівець з більш ніж 16-річним успішним досвідом роботи у сфері організації медичного управління, адміністрування та оперативного управління закладом охорони здоров’я за фахом інфекційні хвороби. Нагороджений багатьма відзнаками.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-15 14:14:52

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин