Львівський портал

У городку дівчинка на велосипеді потрапила під колеса автомобіля

У Городку внаслідок наїзду легковика «Міцубіші» травмована дівчинка – поліцейські встановлюють обставини. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області.

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода сталась 10 травня о 20.45 на вулиці Перемишльській.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Міцубіші», 43-річний мешканець Стрийського району, скоїв наїзд на 12-річну дівчнику, жительку Городка, яка переїжджала проїзну частину на велосипеді у межах пішохідного переходу. Внаслідок наїзду дитина отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.

За фактом ДТП відкрили кримінальне провадження. Якщо винним визнають водія то йому загрожує до трьох років тюрми, з позбавленням права керувати транспортними засобами ще на три роки. Поліцейські встановлюють обставини події.

Як відомо, за правилами дорожного руху, велосипедисти не можуть перетинати дорогу по пішохідному переходу, їм потрібно злізти з велосипеда й перейти дорогу як пішоходи.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-05-11 14:32:53

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин