Україна і світ

Таня Муіньо відреагувала на перемогу Nemo

Режисерка Таня Муіньо, яка поставила приголомшливий номер для України на Євробаченні 2024, відреагувала на перемогу представника Швейцарії Nemo. Його виступ викликав у неї асоціації з її кліпом для Гаррі Стайлза.

Реакція Тані Муіньо на перемогу Nemo

У сториз режисерка повідомила, що у цьогорічному Євробаченні перемогла Швейцарія. Цей факт вона проілюструвала скрином з кліпу As it was, у якому Гаррі Стайлз взаємодіє з диском, що крутиться. Тож українка застосувала цей прийом ще два роки тому та тонко нагадала про це.

Фото: Таня Муіньо/Instagram

Під час свого виступу Nemo теж балансували на диску (артист визначає себе як небінарна персона та використовує займенник вони). Щоправда, пристрій дещо відрізнявся від того, що був у кліпі Стайлза.

Зараз дивляться

Нагадаємо, що український дует Alyona Alyona та Jerry Heil посів на конкурсі третє місце, набравши загалом 453 бали. У представника Швейцарії – 591 бал від глядачів та журі. Друге місце у представника Хорватії Baby Lasagna з 543 балами.

Постановка номера для українок була сповнена символізму та глибоких сенсів. Багато хто з глядачів назвав побачене на сцені справжнім мистецтвом.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-12 11:15:25

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин