Україна і світ

Рустем Умєров: «Ми чітко розуміємо ситуацію на фронті та готові ухвалювати рішення»

Міністр оборони України Рустем Умєров провів робочу поїздку у зону бойових дій.

Про це повідомило 14 березня Міністерство оборони України.

«Кожен день проводив у бригадах, які воюють на Донеччині та Луганщині. Чесно обговорюємо фронтові виклики з командирами підрозділів. Допомагаємо знаходити необхідні рішення. Не закриваємо очі на проблеми», — розповів Міністр оборони.

Кожен керівник органу військового управління, за словами Рустема Умєрова, мусить бути на постійному зв’язку з підрозділами.

«Для розуміння ситуації на лінії фронту та підтримки командирів, ми з Головнокомандувачем регулярно відвідуємо бойові бригади. Отримання інформації про можливості, проблеми в управлінні та потреби підрозділів з перших уст дозволяє якісніше та швидше ухвалювати рішення. Це ключ до перемоги у динамічній війні. Наше завдання — створювати спроможність та будувати систему, яка забезпечить нам перевагу над ворогом», — додав Міністр оборони.

«Я бачу, як Головнокомандувач Сирський регулярно працює з підрозділами «у полях». Він живе війною, він ухвалює рішення, він дбає про солдата. Я вдячний Головкому за сумлінну щоденну працю. Підрозділи мають бачити — ми разом із ними. І ми будемо поруч до самої перемоги, як би важко на цьому шляху не було. Діємо, як одна команда. Об’єднані заради перемоги!» — наголосив Рустем Умєров.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше АрміяInform повідомляла, що Міністр Рустем Умєров та Головнокомандувач Олександр Сирський  вручили державні та відомчі нагороди військовослужбовцям, які відзначилися в боях з російським агресором.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-03-14 19:39:35

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин