Україна і світ

Ребел Вілсон зізналася, у якому віці втратила цноту

Акторка Ребел Вілсон зізналася, що втратила цноту в 35 років. Вона хоче, щоби її досвід став посланням для молодих людей, які відчувають на собі тиск суспільства.

Своєю історією 44-річна Вілсон поділилася в мемуарах Rebel Rising, що побачать світ 2 квітня.

Ребел Вілсон розповіла про втрату цноти

Зірка Кролика Джоджо переконана, що не всі мають втрачати цноту у підлітковому віці. На думку знаменитості, людям потрібно чекати того моменту, коли вони будуть готові прийняти це важливе рішення та стануть більш зрілими для цього.

Зараз дивляться

– Гадаю, це може бути позитивним посланням. Очевидно, що ви не мусите чекати до тридцяти років, як я, але ви не маєте відчувати тиск у юності, – зазначила Ребел.

Вілсон розповіла, що в підлітковому віці уникала теми незайманості й навіть збрехала подрузі, що “зробила це”, коли їй було 23 роки. Адже їй набридли питання, які її бентежили.

– Потім люди казали: “Ого, це так пізно”. І я згодом сиджу й думаю: “Господи, мені вже 35. Якого біса? Я матиму вигляд найбільшої невдахи”, – пригадала вона.

Вілсон, яка називає себе пізньою квіткою, вважає, що могла б більше “дослідити” власну сексуальність, якби народилася на 20 років пізніше.

З ким у стосунках Ребел Вілсон

Акторка почала більше займатися самоаналізом після смерті батька. Вона усвідомила, що вже не так проти шлюбу, який до того вважала марною тратою часу. Крім того, знаменитість зрозуміла, що її приваблюють не лише чоловіки.

У листопаді 2022 року стало відомо, що Ребел Вілсон заручилася з партнеркою Рамоною Агрумою. Тоді ж в акторки зʼявилася перша дитина  – донька Ройс. Для цього Вілсон звернулася до сурогатної матері.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-28 09:57:13

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин