Україна і світ

Надя Дорофєєва зізналась, як пережила хейт через стосунки з Михайлом Кацуріним

Українська співачка Надя Дорофєєва зізналась, як пережила хвилю хейту через особисте життя. Артистка зіткнулася з критикою після початку стосунків із нинішнім чоловіком Михайлом Кацуріним.

Як Надя Дорофєєва впоралася з хейтом

За словами співачки, коли стикаєшся з хейтом, то всередині ніби “з’являється величезна чорна діра”. Надя вважає, що ці страждання можна порівняти з важкою психічною хворобою.

– Уже минув час, я це пройшла, але тільки зараз усвідомлюю, наскільки важко було. Цей період дав мені розуміння: якщо ти хочеш, щоб не було хейту, треба просто нічого не робити, заховатися і сидіти мовчки. А це не мій вибір. Більше того, я розумію, що це не остання така історія в моєму житті, але тепер я вже знаю, що із цим робити, – поділилася Дорофєєва.

Надя зізнається, що зараз майже не зустрічає критики в бік їхньої пари, а багато користувачів мережі навпаки почали підтримувати її та Михайла.

Зараз дивляться

– Залишилися якісь поодинокі коментарі, можна натрапити на парочку коментарів у TikTok. Зараз я все це сприймаю абсолютно нормально. А ще я дуже радію тому, яка величезна підтримка є, – зазначила Дорофєєва.

Поспілкувавшись із різними людьми, Надя зрозуміла, що всім пишуть щось погане, навіть найвідомішим волонтерам країни.

– Знаєте, яку найкориснішу пораду мені дали хлопці Лачен і Міша Лебіга? Блокувати хейтерів! Я цього раніше не робила, але зараз точно не час зважати на тупі образи та брати їх близько до серця, – наголосила артистка.

Джерело: Cosmopolitan

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-15 14:29:08

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин