Україна і світ

Надя Дорофєєва показала, як відпочиває з Кацуріним і його дітьми

Надя Дорофєєва показала, як її коханий Кацурін грається зі своїми дітьми. Зірка довела, що Михайло дуже любить своїх спадкоємців, і Надя не проти до них приєднається у вільний час.

Так, в Instagram Дорофєєва показала, що Кацурін влаштував битву подушками з 6-річною Олександрою й однорічним Іваном. Це його спільні діти з Дашею Кацуріною, з якою він розлучився в березні 2022 року, чим шокував фанатів.

Також Михайло на своїй сторінці показав інтерес своїх дітей до музики – вони почали грати на синтезаторі, що не може не радувати ресторатора. Крім бізнес-імперії в кулінарії, Кацурін також тісно пов’язаний з музикою. З останнього – пісня Дорофєєвої Кохаю, але не зовсім, яку Надя написала разом зі своїм коханим.

Кацурин

Нагадаємо, що пара постійно проводить час разом – на початку літа з’явилися чутки, що Кацурін і Дорофєєва одружилися. Спочатку про таємне весілля заявив один із блогерів – на церемонії було не більше 70 гостей. У цей час до Києва також приїжджала і мама артистки – цілком можливо, що на весілля.

Днями Надю і Михайла помітили в ЦНАПі. Це тільки підігріло чутки про одруження. На обговорення відреагувала і сама артистка – вона віджартувалася, що прийшли по субсидії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-10 19:28:06

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин