Україна і світ

Ліндсі Лохан розповіла, як лисіє через сина

Голлівудська акторка Ліндсі Лохан розповіла, як через сина позбавляється волосся на голові. Як виявилося, її маленький Луай любить хапати все руками.

Ліндсі Лохан поскаржилася на облисіння через сина

Так, на тлі знімання у фільмі Ірландське бажання від Netflix Ліндсі розповіла, як поєднує свої знімання та материнство. У 2023 році в Лохан народився малюк Луай, і він дуже зацікавлений шевелюрою своєї мами.

Актриса зазначила, що більшу частину вільного часу вона проводить зі своїм сином, який дуже любить бути на вулиці.

Зараз дивляться

– Я граю з сином і проводжу з ним час. Він обожнює бувати на вулиці і гуляти, тому я намагаюся виводити його на вулицю якомога частіше. Йому подобається дивитися по сторонах. Але зараз він вириває на мені волосся, це його нова фішка, – поскаржилася зірка.

Актриса віджартувалася, що в неї з’явилися залисини. Утім, це не зупиняє Лохан у бажанні завести ще дітей. До того ж самій молодій мамі подобалося мати братів і сестер, чого й бажає своєму синові.

Нагадаємо, що Лохан народила первістка 17 липня 2023 року. Це також перша дитина для чоловіка артистки, фінансиста Бадера Шамаса. Уже через місяць Ліндсі похвалилася своєю фігурою і зазначила, що швидко відновлюється після пологів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-14 15:55:32

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин