Львівський портал

Ігор Васюник продає власну колекцію картин для збору на ЗСУ

Народний депутат України 7-8 скликань, засновник благодійного фонду «Гуманітарні ініціативи» Ігор Васюник продає власну колекцію картин українських художників, щоб зібрати кошти для Збройних сил України. Про це Ігор Васюник повідомив у Facebook.

У колекції – понад 30 графік народного художника України Зеновія Кецала, а також роботи Григорія Смольського, Ярослави Музики та Івана Катрушенка.

«Ворог продовжує нищити наші міста. Єдиною опорою та єдиним захистом залишаються Збройні сили України. Я вважаю, що кожен українець повинен допомагати ЗСУ. Тому я хочу продати власну колекцію картин графіки народного художника України Зеновія Кецала. В колекції є більше 30 робіт. Особливо цінні для мене роботи раннього періоду 60-х років. Наприклад, «Світанок в Карпатах», «Карпатська ідилія», «Старий млин у Шевченківському гаю». В колекції є роботи Григорія Смольського «Олекса Довбуш» та «Осінь в Космачі», а також картини Ярослави Музики та Івана Катрушенка», повідомив Ігор Васюник.

Всі виручені з продажу картин кошти Ігор Васюник скерує на потреби ЗСУ.

«За виручені кошти я хочу закупити всі необхідні речі для Збройних сил України. Це засоби радіоелектронної боротьби (РЕБ), прожектори для пошуку повітряних цілей вночі, FPV-дрони та авто для захисників», наголосив волонтер.

D13 4824

Повний перелік картин за посиланням.

Реквізити:

  • Посилання на банку
    https://send.monobank.ua/jar/2hKWTc1gQu
  • Номер картки банки
    5375 4112 1322 5589

D13 4979 2 scaled

D13 4730 scaled

D13 4669 scaled

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-04-25 20:10:01

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин