Україна і світ

Евакуація з лікарень у Києві 26 квітня – до СБУ відповіли КДБ Білорусі

Термінова евакуація із двох лікарень в Оболонському районі Києва внаслідок заяви керівника КДБ Білорусі Івана Тертеля стала результатом інформаційно-психологічних спецоперацій, які грають на руку Росії.

Про це заявили у Службі безпеки України, коментуючи інцидент 26 квітня.

— Водночас наша країна вже третій рік протидіє ворогові у повномасштабній війні, і всі громадяни розуміють важливість дотримання правил безпеки.

Тому і спеціальні служби, і представники місцевої влади реагують на кожну потенційну загрозу згідно з передбаченими протоколами дій, – наголосили у силовому відомстві.

Українські правоохоронці окремо звернулися до представників режиму у Білорусі, які фактично здали республіку під контроль Москви.

Зараз дивляться

Вони вказали, що ЗСУ – не терористи, а захисники суверенної України, що як раз рятують її від атак справжніх терористів з РФ.

— Білоруській владі треба не лякати українців псевдозаявами, а думати про те, як не опинитися на лаві підсудних у Гаазі поряд із кремлівським диктатором, – наголосили у СБУ.

Евакуація з лікарень Києва 26 квітня

26 квітня у Києві почали терміново евакуювати пацієнтів та співробітників двох лікарень.

Одна з них – дитяча, розташована на вулиці Богатирській.

Причиною таких екстрених заходів стало поширення у мережі виступу голови КДБ РБ Тертеля, який фактично анонсував обстріл медустанов.

Атаку на лікарні силовик із Мінська пояснив нібито лікуванням у них на стаціонарі військових Сил оборони, яких він назвав “терористами”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-26 20:29:21

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин