Україна і світ

Чому Том Круз розійшовся з коханкою-росіянкою: причина розриву

Зірка Голлівуду Том Круз припинив стосунки з російською світською левицею Ельсіною Хайровою, щоби уникнути проблем з її балакучим колишнім чоловіком.

Коли ЗМІ повідомили про роман Круза з росіянкою, її екс – олігарх і торговець алмазами Дмитро Цвєтков – дав велике інтерв’ю Daily Mail. У ньому він не просто детально розповів про свій шлюб, а й попередив Круза, щоби той “тримав очі та гаманець широко відкритими”.

Причина розриву Тома Круза та Ельсіни Хайрової

За словами інсайдера, цей матеріал занепокоїв команду актора, що всіляко оберігає його приватне життя.

Зараз дивляться

– Він не може зніматися, поки її ексчоловік щоразу згадує про нього та несе якусь маячню. Їм просто не хотілося постійно розбиратися з її колишнім, що кожні кілька тижнів вигадує якусь гидоту, – пояснив співрозмовник.

Цвєтков, якому більше подобається коли його називають магнатом, а не олігархом, казав, що Том Круз – його улюблений актор. Він заявив, що 30 разів дивився фільм З широко заплющеними очима, а ще хотів би, щоби Круз зіграв його у байопику.

Росіянин також розповів про смаки своєї колишньої, зазначивши, що витратив понад $12 млн на її одяг і приблизно $2,5 млн на сумочки. Він також стверджував, що втратив близько $200 млн під час розлучення. У шлюбі Цвєтков з Хайровою пробули 11 років і дуже гучно розходилися.

Чим займаються Том Круз та Ельсіна Хайрова після розриву

Актор зараз зайнятий зніманням у восьмій частини франшизи Місія нездійсненна.

Тим часом дочка соратника Путіна сподівається, що її стосунки з Крузом можуть відновитися. Адже вона “не зробила нічого поганого”, розповіло обізнане з ситуацією джерело.

Свій душевний стан світська левиця підтримує відпочинком у розкішних та мальовничих місцях.

Нагадаємо, що про розрив стосунки Тома Круза з коханкою-росіянкою стало відомо наприкінці лютого.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-29 09:05:26

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин