Львівський портал

Атака по Кривому Рогу: пошкоджений об’єкт інфраструктури, троє поранених

Російські загарбники під час нічної атаки поцілили в інфраструктурний об’єкт у Кривому Розі на Дніпропетровщині, у результаті чого спалахнула пожежа, троє людей дістали поранення. Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

«Дуже тривожна ніч… Ворог атакував Україну, у тому числі нашу область та Кривий Ріг ракетами та ударними дронами. У небі над областю було збито близько 10 ракет. Але є влучення в інфраструктурний об’єкт міста, виникла пожежа», – йдеться в повідомленні.

За словами Олександра Вілкула, на місце виїхали всі оперативні служби, йде ліквідація наслідків.

Наразі відомо про трьох постраждалих − це чоловіки 43, 53 років та жінка 58 років. Обидва чоловіки в лікарні, у них травми середньої тяжкості.

Нагадаємо, російські окупанти атакували Дніпропетровщину 19 квітня. Внаслідок цього в обласному центрі є загиблі та поранені.

Зранку 19 квітня російська армія випустила 36 повітряних цілей по Україні. Силами та засобами ППО вдалося знищити 15 ракет, 14 «Шахедів» та стратегічний бомбардувальник Ту-22М3.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-04-19 10:25:53

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин